29 augustus 2010:


][ Carlo en Irene zijn op zoek naar een gezellig publiek

Vanmiddag beginnen Carlo en Irene weer aan een nieuw seizoen van Life 4 You. Heb je altijd al in het publiek willen zitten in Life 4 You om te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij Carlo en Irene? Stuur een mailtje naar publiekcarloenirene@masmedia.tv met daarin minimaal drie beschikbare zondagen (het liefst in verschillende maanden), het aantal mensen waarmee je wilt komen, je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer en leeftijd. Mail ook de namen, adressen, e-mailadressen, telefoonnummers en leeftijden mee van de mensen die je mee wilt nemen naar de opnames van Life 4 You. De minimum leeftijd om in het publiek plaats te mogen nemen is 16 jaar. Er komen elke seizoen meer aanvragen binnen dan er geplaatst kunnen worden. Het is dus mogelijk dat er dit seizoen geen plek meer voor je aanvraag is. Correspondentie hierover is niet mogelijk. In verband met thema uitzendingen of speciale onderwerpen in Life 4 You kan het zijn dat je bevestigde datum wordt verzet. Er wordt in deze gevallen geprobeerd om zo snel mogelijk een vervangende datum voor je te vinden. 

Bron: www.rtl4.nl en www.life4you.nl

 

28 augustus 2010:


][ Onderwerpen en gasten in aflevering 01 van Life 4 You

Vanaf morgen zijn Carlo en Irene weer zoals vanouds terug op de zondagnamiddag. In Life 4 You sluiten zij de komende veertig weken het weekend af met gezellige gasten terwijl meesterkok Rudolph van Veen hen bijstaat vanuit de keuken. Heel vertrouwd maar elke week ook weer verrassend. Morgen zal Nicolette van Dam Carlo en Irene alles vertellen over haar nieuwe programma My Name Is..., dat zaterdag bij RTL4 van start gaat. Maar ook doet ze uit de doeken dat ze het land in gaat. Samen met de uit Gooische Vrouwen bekende volkszanger Martin Morero gaat ze namelijk feestjes organiseren. Chantal Janzen komt bij Carlo en Irene praten over haar op handen zijnde nieuwe musical Petticoat. Dries Roelvink geeft commentaar op alle commotie rond zijn huwelijk maar ook op de beledigingen van collega's. Nick en Simon zingen tenslotte hun nieuwste hit, Een Nieuwe Dag. Life 4 You is vanaf morgen weer elke zondag te zien tussen 17.25 en 19.20 uur (tussen 18.00 en 18.10 uur onderbroken door het RTL Nieuws).

Bron: www.rtl4.nl

 

27 augustus 2010:


][ Life & klein leed bij Carlo en Irene

Vanaf 29/08/2010 zijn Carlo en Irene weer terug op de zondagmiddag met Carlo & Irene: Life 4 You. Carlo & Irene: Life 4 You is dé plek waar je met klein leed terecht kunt. Heb je iets goed te maken en wilt u dat Carlo en Irene dit op een bijzondere manier doen, vertel Carlo en Irene dan zo snel mogelijk je verhaal. 
Heb jij een leuke gadget en ben jij een creatief brein dat altijd vol goede ideeën zit en deze ook nog eens zelf uitwerkt en in elkaar zet? Informeer Carlo en Irene dan hier over jouw beste, origineelste en gekste uitvindingen of gadget met daarbij een omschrijving en foto van wat het is en waarvoor het dient. Als wij ook zo onder de indruk zijn dan zie je jouw creatie misschien terug bij Life 4 You.
Heb je ook zo'n zin om eens je gal te spuwen over de trein die voor de zoveelste keer vertraging heeft, de droomvakantie die geen droomvakantie was omdat het appartement overboekt was of de buren die jou op alle mogelijke manieren lastigvallen?  Dan zijn wij op zoek naar jou! Mail Carlo en Irene over je grootste frustraties en  wellicht helpt Life 4 You je bij de verwerking.
Voor de nieuwe rubriek Gezocht-Gevonden  zoeken Carlo en Irene mensen die naarstig op zoek naar die ene speciale vaas, trouwjurk, LP, vogelkooi, tent of noem het maar op, maar deze nergens kunnen  vinden. Stop dan nu met zoeken en laat Carlo en Irene weten wat je zoekt. Life 4 You gaat je namelijk helpen en vindt het voor je. Mail Carlo en Irene wat je zoekt. 
Leen jij al jaren de tennisballen van je buurvrouw, plakt je vader altijd maar weer je lekke band,  past je vriendin zonder morren regelmatig op jouw vierling of heeft iemand je door een heel moeilijke tijd heen gesleept? Kortom, ken jij iemand doe nodig eens in het zonnetje gezet moet worden? Mail Carlo en Irene dan nu en zij zorgen voor een onvergetelijk dankwoord.

Bron: www.life4you.nl

 

26 augustus 2010:

][ Trouwdag van Irene en Barry

Het is vandaag alweer negen jaar geleden dat Irene samen met haar man Barry in het huwelijksbootje stapte. Wij wensen Irene en Barry een hele fijne dag toe!

 

25 augustus 2010:


][ Herinnering: Irene zet vanavond de buurt op stelten

Samen met Wiston Gerschtanowitz is Irene vanavond te zien met het eenmalige programma Buurt Op Stelten. In Buurt Op Stelten staat de vrijwilliger achter de schermen voor één keer volop in de spotlights. In een speciale show voor het Oranje Fonds krijgen vrijwilligers een gezicht en worden zij, heel stiekem, door hun buurtgenoten in het zonnetje gezet met een feestelijk driegangen diner voor honderd personen. In slechts twaalf uur tijd én met een budget van nul euro moet de buurt deze smakelijke feestavond op touw zetten. Het menu is nog bij lange na niet bekend, en hoe sprokkelen ze de ingrediënten bij elkaar? Gelukkig staat spektakelkok André Amaro ze in hun race tegen de klok bij. De vrijwilligers die centraal staan tijdens deze feestavond hebben zich belangeloos ingezet voor een belangrijk project in hun buurt. Van een nieuwe keuken in het buurthuis of klimtoestellen in de speeltuin tot aan het redden van de kinderboerderij. Behalve deze helden, neemt Buurt Op Stelten ook een kijkje bij andere vrijwilligers in het land. Wat hebben zij gedaan en wie zijn zij? De buurt die centraal staat in deze eenmalige uitzending is Tuindorp Oostzaan. Vrijdag 13/08/2010 waren de opnames. Buurt Op Stelten is vanavond eenmalig te zien bij RTL4 tussen 21.30 en 22.35 uur. 

Bron: www.rtl4.nl

 

24 augustus 2010:


][ Rita kookt vanavond voor Irene

Irene is vanavond weer te zien in het programma Ik Kom Bij Je Eten. Irene gaat langs bij Rita Verdonk om een vorkje mee te prikken. Ik Kom Bij Je Eten is vanavond te zien tussen 20.00 en 20.30 uur op RTL4 en wordt herhaald tussen 00.45 en 01.16 uur op RTL4. 

Bron: www.trotsopnederland.com en www.ikkombijjeeten.nl

 

22 augustus 2010:


][ De TV Kantine komt terug

De TV Kantine komt terug met een derde seizoen. Het nieuwe seizoen zal niet net als de voorgaande twee series in het voorjaar starten, maar het derde seizoen staat gepland voor november. De TV Kantine zal dan te zien zijn tussen de liveshows van The Voice Of Holland. Ook dit seizoen zullen er weer veel nieuwe gepersifleerde Nederlanders verschijnen, waaronder Jan Smit, Hans Klok en Henk Jan Smits. 

Bron: RTL Boulevard 06/08/2010 en http://twitter.com/hermanroggeveen

 

21 augustus 2010:


][ Telekids keert terug zonder Carlo en Irene

Afgelopen donderdag werden de nieuwe plannen van RTL voor het komende najaar bekend gemaakt aan de pers tijdens de najaarspresentatie. Daar werd bekend gemaakt dat RTL Telekids nieuw leven in zal gaan blazen. Vanaf 04/10/2010 zijn er van 06.30 tot 09.30 uur elke dag programma's te zien voor kinderen tussen de drie en de acht jaar op RTL 8 onder de naam RTL Telekids. Het logo is gerestyled, al heeft het nog steeds veel weg van het oude logo. Carlo en Irene, die dit programma jarenlang presenteerden, zullen in deze versie niet terugkeren. 

Bron: www.rtlperspresentatie.nl en http://ericdm.web-log.nl

 

20 augustus 2010:


][ Woensdag is er koffietijd voor Irene

Vanaf maandag 23/08/2010 zal Koffietijd weer elke werkdag te zien zijn tussen 10.00 en 11.00 uur bij RTL4. Quinty Trustfull zal op de woensdagen niet te zien zijn in verband met de opnames van Eigen Huis & Tuin. Dan wordt ze vervangen door onder andere Peter van der Vorst en Irene. 

Bron: Shownieuws 16/08/2010

 

18 augustus 2010:


][ Carlo als de stoere Toy Story speelgoedcowboy Woody

Ter gelegenheid van het New Generation Festival in Disneyland Parijs is fotograaf Govert de Roos gevraagd drie scènes uit nieuwe Disney- en Pixarfilms te ensceneren met Bekende Nederlanders in de hoofdrol. Fotograaf Govert de Roos en art director Gijs Kuijper maakten drie schitterende foto's, waarin dromen werkelijkheid worden. De drie foto's zijn een ode aan de nieuwste verhalen uit Disneyland Paris. Schitterende decors, prachtige kostuums, de kunsten van een befaamde fotograaf en het enthousiasme van de bekende Nederlanders hebben gezorgd voor een unieke fotoserie met de naam Dreams Of A New Generation. De foto A Dream Of A Culinary Surprise heeft de film Ratatouille als thema, de tekenfilm The Princess And The Frog staat centraal in de foto A dream Of Happily Ever After en Toy Story wordt verbeeld in de foto A Dream Of A Childhood Memory. In de Toy Story-foto speelt Carlo de stoere speelgoedcowboy Woody en Anita Witzier is omgetoverd tot cowgirl Jessie. Op de foto kijken Anita en Buzz Lightyear samen toe hoe cowboy Carlo zich volledig inleeft in zijn rol als speelgoedpop op het moment dat Andy, de eigenaar van het speelgoed, hem oppakt. De shoot van Carlo was daardoor ingewikkeld, omdat hij moest poseren alsof hij bij zijn middel wordt vastgepakt door een kinderhand. De kinderhand is er later bijgeplaatst. Speciaal voor deze foto werd de slaapkamer van Andy, waarin een gedeelte van Toy Story zich afspeelt, tot in detail in miniatuur nagemaakt. In Dreams Of A New Generation zat vele maanden werk omdat de makers alleen met het beste genoegen namen. Zo werd voor het miniatuurstoeltje, -bedje en -tafeltje heel Nederland afgereden om de juiste modellen te vinden. Na het verzamelen verfde art director Gijs Kuijper alle miniaturen in de juiste kleur om zo de kamer van Andy zo goed mogelijk na te bootsen. 

Bron: www.parkplanet.nl

 

17 augustus 2010:


][
Carlo verheugt zich op nieuwe afleveringen van De TV Kantine

Carlo, nu nog te zien in herhalingen van De TV Kantine, keert komend najaar terug met nieuwe afleveringen van de door hem geschreven persiflagecomedy. "We hebben nu twee scripten klaar. Ik heb nu gelukkig hulp, we hebben twee scriptschrijvers erbij die me helpen met scènes schrijven. Dat is heel fijn", vertelt de presentator. De TV Kantine was afgelopen seizoen wederom een kijkcijferknaller. "Als ik om me heen hoor, dan is het nog steeds heel succesvol. Misschien moet het beste seizoen nog wel komen. Zolang het nog steeds anderhalf miljoen kijkers scoort, kun je nog wel even doorgaan. Er zitten heel veel nieuwe types in, waaronder Jan Smit en Hans Klok." Carlo's vriend Herald is de eindredacteur van De TV Kantine. "We hebben nooit ruzie, alleen als we echt aan het schrijven zijn. Dan heb ik de neiging om gelijk in het typetje te kruipen. Dan hebben we wel eens een pittige discussie."

Bron: http://entertainment.nl.msn.com

 

16 augustus 2010:


][ Irene zette Tuindorp Oostzaan op stelten

Op vrijdag 13/08/2010 werd Tuindorp Oostzaan op stelten gezet door de televisieploeg van Buurt Op Stelten. In deze speciale show werden de vrijwilligers van Tuindorp Oostzaan heel stiekem door hun buurtgenoten in het zonnetje gezet met een feestelijk driegangen diner voor honderd personen. In slechts twaalf uur tijd én met een budget van nul euro moesten vele Tuindorpers en vrijwilligers van buurthuis de Evenaar deze smakelijke feestavond op touw zetten. Gelukkig stond spektakelkok André Amaro ze in hun race tegen de klok bij. De vrijwilligers die centraal staan tijdens deze feestavond hebben zich belangeloos ingezet voor een belangrijk project in Tuindorp. Buurt Op Stelten zou woensdag 18/08/2010 uitgezonden worden, dit is een week opgeschoven. Buurt Op Stelten is nu te zien op 25/08/2010 tussen 21.30 en 23.00 uur op RTL4. 

Bron: www.ilovenoord.nl en www.rtl4.nl

 

13 augustus 2010:


][ Op de koffie bij Irene

Het programma Koffietijd is vanaf maandag 23/08/2010 weer iedere werkdag tussen 10.00 en 11.00 uur te zien op RTL4. Het programma wordt live gepresenteerd door Quinty Trustfull en Loretta Schrijver vanuit de voormalige Gouden Kooi Villa in Eemnes. Naast Koffietijd presenteert Quinty ook het klusprogramma Eigen Huis & Tuin. Hiervoor worden opnames op locatie gemaakt, waardoor Quinty niet altijd de presentatie van Koffietijd voor haar rekening kan nemen. RTL4 heeft dit probleem opgelost door twee vaste stand-ins achter de hand te houden. Deze stand-ins zijn twee echte RTL4 gezichten, namelijk Peter van der Vorst en onze eigen Irene, zo meldt Evert Santegoeds vandaag bij Shownieuws. 

Bron: www.tienfan.nl

 

11 augustus 2010:


][ Carlo en Irene zijn er binnenkort weer live 4 you

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen van Life 4 You zijn in volle gang. Op hun officiële Twitter schrijft het duo het volgende: "Vandaag de eerste redactievergadering: Spannend! Wat gaan we in dit nieuwe seizoen allemaal doen? Je ziet het op 29 augustus!"

Bron: http://twitter.com/carloenirene

 

06 augustus 2010:


][ Carlo's zondag wordt toch niet onvergetelijk

Robert ten Brink volgt Carlo op als presentator van de tv-show Lotto's Onvergetelijke Zaterdag, dat vanaf september verder gaat onder de naam Lotto's Onvergetelijke Zondag. Carlo heeft het te druk met alweer een nieuw seizoen van De TV Kantine. Dat heeft RTL Boulevard vrijdag bekendgemaakt. Het is niet voor het eerst dat Ten Brink een programma van Boszhard overneemt. Eind vorig jaar gaf Boszhard zijn spelshow Succes Verzekerd aan Ten Brink. Ook toen had hij het te druk met De TV Kantine.

Bron: www.mediacourant.nl

 

03 augustus 2010:


][ Irene zet de buurt op stelten

Samen met Wiston Gerschtanowitz is Irene op woensdag 18/08/2010 te zien met het eenmalige programma Buurt Op Stelten. In Buurt Op Stelten staat de vrijwilliger achter de schermen voor één keer volop in de spotlights. In een speciale show voor het Oranje Fonds krijgen vrijwilligers een gezicht en worden zij, heel stiekem, door hun buurtgenoten in het zonnetje gezet met een feestelijk driegangen diner voor honderd personen. In slechts twaalf uur tijd én met een budget van nul euro moet de buurt deze smakelijke feestavond op touw zetten. Het menu is nog bij lange na niet bekend, en hoe sprokkelen ze de ingrediënten bij elkaar? Gelukkig staat spektakelkok André Amaro ze in hun race tegen de klok bij. De vrijwilligers die centraal staan tijdens deze feestavond hebben zich belangeloos ingezet voor een belangrijk project in hun buurt. Van een nieuwe keuken in het buurthuis of klimtoestellen in de speeltuin tot aan het redden van de kinderboerderij. Behalve deze helden, neemt Buurt Op Stelten ook een kijkje bij andere vrijwilligers in het land. Wat hebben zij gedaan en wie zijn zij? Buurt Op Stelten is woensdag 18/08/2010 eenmalig te zien bij RTL4 tussen 21.30 en 23.00 uur. 

Bron: www.rtl4.nl